En wat kost het allemaal?

Je zult verrast zijn door de lage prijzen!

Wat kost een nieuwe website?

D

e kosten van (het maken van) een website zijn van meerdere factoren afhankelijk. Uit hoeveel pagina’s moet de site bestaan, welke functionaliteiten moet de site hebben? Wil je zelf de teksten en het beeldmateriaal verzorgen of wil je dat ik dat voor je doe, enz. enz. Hieronder vind je een indicatie.

Kleine website

Prijs: € 499 ex. BTW

Dit betreft een complete website met max. 500 MB ruimte, één hoofdpagina en met maximaal 5 achterliggende pagina’s, inclusief het plaatsen van foto’s en/of plaatjes en een reactieformulier.

Middelgrote website

Prijs: € 649 ex. BTW

Dit betreft een complete website met max. 2 GB ruimte, één hoofdpagina en met maximaal 10 achterliggende pagina’s, inclusief foto’s en/of plaatjes en een of meer (reactie)formulieren.

Grote website

Prijs in overleg

Dit betreft een complexe website met 5 GB ruimte, veel achterliggende pagina’s om o.a. jouw producten te tonen. Voor dit pakket zal, na overleg met jou, een vaste prijs aan je worden voorgelegd.

Let op:
De kosten van de bovengenoemde websites zijn exclusief de kosten voor het schrijven/redigeren van teksten en het maken van foto’s. Ook de kosten van het sjabloon en het eventueel aankopen van complexe (niet gratis) extensies zijn niet bij de bovengenoemde prijzen inbegrepen.

Wat kost het

onderhouden

van een

website?

N

atuurlijk kan Jans websites jouw website ook voor je onderhouden. Niets is immers  zo hinderlijk als een website met bijvoorbeeld prijzen van drie jaar geleden die nu absoluut niet meer gelden of openingstijden die gewijzigd zijn. Of je hebt producten op je site staan die allang niet meer leverbaar zijn. Net als jouw bedrijf is ook jouw website onderhevig aan veranderingen.

Ik kan je een vaste prijs aanbieden voor het functioneel onderhouden van jouw website. De prijs hiervan kan per website verschillen. Uiteraard is iemand die 2 keer per jaar zijn website wil veranderen goedkoper uit dan iemand die dit 1 keer per maand wil. De prijs van het onderhouden van jouw website wordt in overleg met jou bepaald.

Partners

Mustmedia is mijn partner voor (WordPress-)hosting en technisch onderhoud. Samen bieden wij je een totaalpakket waar website-onderhoud, beveiliging, back-up, hosting, domeinregistratie en technisch support bij ingegrepen zijn. Daarnaast maakt Jans websites gebruik van de expertise en ervaring van Mustmedia op het gebied van snelheidsoptimalisatie en maatwerkoplossingen.

Neem contact op

Laat een bericht achter en ik neem z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt