Welkom bij Jans websites

Jóuw adres voor een aantrekkelijke en overzichtelijke website!

Je website is je visitekaartje

Je website is het visitekaartje van je bedrijf, organisatie of vereniging. De site is immers in veel gevallen het eerste wat een belangstellende van je ziet. Daarom is het belangrijk dat je website er aantrekkelijk en overzichtelijk uitziet. Je kunt immers maar één keer een eerste indruk maken.

Een goede, heldere indeling zorgt ervoor dat bezoekers van je website meteen weten waar jij voor staat, wat je te bieden hebt. Daar wordt de bezoeker blij van, daar word jij blij van.

Wil jij een website laten maken?

Bij Jans websites kun je als particulier, bedrijf of vereniging terecht voor het laten ontwerpen en onderhouden van je website. In samenwerking met jou wordt een website gebouwd waarin al je wensen zijn verwerkt. Zoals al gezegd: je website is immers jouw online visitekaartje!

Schrijven en redigeren van teksten

Goede webteksten zorgen ervoor dat bezoekers langer op je website blijven. Daarnaast moeten de teksten zo opgesteld zijn dat bezoekers ook aangezet worden tot actie, bijvoorbeeld het kopen van je producten of het inschrijven voor een nieuwsbrief.

Het schrijven van een blog of webtekst vraagt een speciale schrijfstijl. Dus eenvoudige taal, korte zinnen en aansprekende tussenkoppen. Ik help je graag bij het schrijven en/of redigeren van je teksten.

Ook voor je fotowerk

Ik kan ook jouw fotowerk verzorgen (of laten verzorgen). Op deze pagina vind je wat foto’s, afkomstig uit mijn privé-collectie.

Ik bespreek graag de mogelijkheden met je.
Uiteraard kun je ook zelf jouw rechtenvrije foto’s aanleveren.

Wordpress

Je website wordt gemaakt in WordPress. Indien je dat wenst zoeken we samen naar een mooi sjabloon (template) dat als basis gaat dienen voor jouw nieuwe site. Maar je mag ‘Jans websites’ ook de vrije hand geven en je laten verrassen. Zodra de site in de steigers staat gaan we die samen ‘finetunen’, zodat het eindresultaat uiteindelijk precies zo is zoals je dat in gedachten had.

Responsive

In een tijd waarin mobiele telefoons en tablets gemeengoed zijn is het belangrijk dat jouw site ook op die media goed functioneert. Bij de keuze van het sjabloon en het bouwen van de website wordt daarmee vanzelfsprekend rekening gehouden.

Wat kost een nieuwe website?

De kosten van (het maken van) een website zijn van meerdere factoren afhankelijk. Uit hoeveel pagina’s moet de site bestaan, welke functionaliteiten moet de site hebben? Wil je zelf de teksten en het beeldmateriaal verzorgen of wil je dat ik dat voor je doe, enz. enz. Hieronder vind je een indicatie.

 • Middelgrote website
  € 649 (ex. BTW)
  • max. 2 GB ruimte
  • homepagina
  • max. 10 achterliggende pagina’s
  • incl. het plaatsen van foto’s en/of plaatjes
  • een of meer (reactie)formulieren
  • eigen info-mail
 • Grote website
  n.t.b.
  • 5 GB ruimte
  • homepagina
  • >10 achterliggende pagina’s
  • webshop
  • incl. het plaatsen van foto's en/of plaatjes
  •  een of meer (reactie)formulieren
  • eigen info-mail

Let op:
De kosten van de bovengenoemde websites zijn exclusief de kosten voor het schrijven/redigeren van teksten en het maken van foto’s. Ook de kosten van het sjabloon en het eventueel aankopen van complexe (niet gratis) extensies zijn niet bij de bovengenoemde prijzen inbegrepen.

De jan van jans websites

Wie is de man die je nieuwe website gaat bouwen?

Eigen bedrijfje

Jans websites is een eigen bedrijfje, opgericht door Jan Koks.
Voordat ik per 1 juli 2018 met vervroegd pensioen ging was ik in vaste dienst bij de Rijksoverheid.

Kerntaken

Teksten schrijven, functioneel websitebeheer en paginaopmaak behoorden tot mijn kerntaken.

Huisstijl

Het leuke van het werk voor mijn eigen bedrijf is dat ik nu met een andere huisstijl te maken heb dan de huisstijl van de Rijksoverheid. Het allerleukste van mijn vak is immers het ontwerpen van een nieuwe (huis)stijl en website.

Communicatieadviseur

Ik werkte op de centrale communicatieafdeling en was medeverantwoordelijk voor de interne communicatie aan zo’n kleine 30.000 medewerkers.

Beroep was ook hobby

Omdat mijn voormalige beroep ook mijn hobby is, ben ik als zzp’er Jans websites begonnen.

Tot snel?

Meer weten? Vul dan het reactieformulier in

Neem contact op

Laat een bericht achter en ik neem z.s.m. contact met je op.

Not readable? Change text. captcha txt